TARINAMME

Kaikki alkoi selkäkivusta useita vuosia sitten. Tänään SpineGym on laajasti käytössä oleva ryhtilaite, joka lisää ihmisten toimintakykyä ja hyvinvointia ympäri maailmaa.

KAIKKI ALKOI SELKÄKIVUISTA

SpineGymin tarina sai alkunsa urheiluhieroja ja kilpanyrkkeilijä Fredrik Serlachiusta vaivanneista selkäongelmista. Mies tuskastui hankaliin ja tehottomiin harjoituksiin, joiden jälkeen selkäkivut palasivat aina takaisin. Fredrik alkoi kokeilla erilaisia tekniikoita löytääkseen tehokkaan harjoittelumuodon, joka voitaisiin tehdä luonnollisessa asennossa seisten. Lopulta Fredrik pyysi vaimoaan asettamaan kaksi onkivapaa kehonsa sivuille ja kiinnittämään ne ilmastointiteipillä vyötärölleen ja nilkkoihinsa. Fredrik teki prototyypillä sarjan testiliikkeitä ja Heureka! – Ratkaisu ongelmaan oli vihdoin löytynyt!

Timo ja Fredrik tutkimassa yhtä ensimmäisistä prototyypeistä. Komposiittitankoja edeltäneet luudanvarret jäivät onneksi jonnekin matkan varrella!
SpineGym on patentoitu tuote- ja harjoitteluinnovaatio.

VIISAAT PÄÄT YHDESSÄ

SpineGymin kehittämistä ja testaamista jatkettiin Suomen Työterveyslaitoksen asiantuntijoiden ja tutkijoiden kanssa. Kehitystiimiin kutsuttiin mukaan myös suomalainen teollinen muotoilija Timo Heino. SpineGymin suunnittelussa päästiin hyödyntämään Timon laaja-alaista yli 20 vuoden kokemusta urheiluväline- ja lääketieteen laitteiden suunnitteluprojekteista.

SPINEGYM PITÄÄ SAADA KAIKILLE!

Tuskin SpineGym saatiin tuotantoon ja markkinoille, kun fysioterapeutit ympäri Pohjois-Eurooppaa kiinnostuivat laitteesta. Pian terveydenalan ammattilaiset ja tutkijat alkoivat puhua SpineGymistä kuluttajien omaan käyttöön soveltuvana harjoittelulaitteena. He näkivät tuotteen potentiaalin: SpineGymin avulla ihmiset saadaan pysymään hyvässä kunnossa säännöllisen ja helposti tapahtuvan harjoittelun avulla.

 

”SpineGymin yksinkertaisuus ja tehokkuus tekivät minuun heti suuren vaikutuksen. Olin itse kärsinyt välilevyongelmista ja heikosta alaselästä jo opiskeluvuosista lähtien. Otin SpineGymin prototyypin kotiini ja aloin tehdä sillä harjoituksia iltaisin muutaman minuutin ajan. Pari viikkoa myöhemmin olin töissä messuilla, kun huomasin jaksavani koko päivän ilman selkäkipuja! Tähän asti jo muutaman tunnin jaloilla olon jälkeen oli ollut pakko päästä istumaan ja lepuuttamaan kipeytynyttä selkää, kertoo SpineGym Oy:n kehitysjohtaja Timo Heino.”

Timo Heino tuotekehittelyn parissa.
Tulevaisuuden näkymissämme yhä useampi ottaa SpineGym-harjoittelun osaksi arkirutiinejaan!

SPINEGYM NYT

Tänään SpineGym on laajasti käytössä oleva harjoituslaite, joka lisää ihmisten toimintakykyä ja hyvinvointia. Suomalainen, helppokäyttöinen ja tehokas treenilaite kiinnostaa niin tavallisia ihmisiä kuin terveys- ja hyvinvointialan ammattilaisiakin ympäri maailmaa. Jo tuhannet ihmiset ovat ottaneet SpineGymin hyvinvointinsa sparrauskumppaniksi niin Yhdysvalloissa, Suomessa kuin muuallakin Euroopassa.

Kaikki tuotetteet valmistaa ja myy Handsome Healthcare Ltd.

”Olen työskennellyt SpineGymin kanssa jo vuosia ja nähnyt sen tulokset käyttäjillä selkävaivaisista huippu-urheilijoihin. Myös mallisto on kasvanut monipuoliseksi, tyylikästä ja sisustuksellista laitedesignia unohtamatta. SpineGymin ja maailmanlaajuiseen ryhtiliikkeen leviämiseen on helppo uskoa”, kertoo Timo Heino.

JOUKKORAHOITUKSELLA VAUHTIIN

Joukkorahoitus mahdollistaa innovaatioita! SpineGym on kaikkien aikojen parhaiten kansainvälisissä joukkorahoitusohjelmissa menestynyt suomalainen tuote!

Kickstarter

Vuonna 2009 perustettu Kickstarter on maailman suurin joukkorahoituspalvelu. Palvelun avulla kerätään rahoitusta luoville projekteille ja startup-yrityksille. SpineGym on eniten rahoitusta kerännyt suomalainen tuote.

Kickstarter

Vuonna 2008 perustettu Indiegogo on maailman ensimmäisiä joukkorahoitusyhteisöjä. Kansainvälinen yhteisö tukee uusien luovien tuoteinnovaatioiden rahoittamista yhteisörahoituksen avulla.