Spine gym Uncategorized SpineGym on suomalainen hyvinvointialan keksintö, joka on suunniteltu lihasten harjoitteluun ja vahvistamiseen

SpineGym on suomalainen hyvinvointialan keksintö, joka on suunniteltu lihasten harjoitteluun ja vahvistamiseen

Tänään esittelemme SpineGym:n – suomalaisen innovaation tuoman loistavan ratkaisun selkä- ja lihasten vahvistamiseen.

Taustalla on tutkittua tietoa selkäkivuista ja tutkijoiden laaja tutkimus siitä, miten selän toimintaa voidaan parantaa – ja ei ainoastaan ehkäistä selkäkipu, vaan myös parantaa lihastasapainoa ja lisätä liikkuvuutta.

SpineGym on helppo käyttää ja se ei vaadi aikaisempaa kuntoliikunnan tai harjoittelun taitoa. Tukiraudat auttavat pitämään selkäsi oikeassa asennossa, ja laitteen sisältämien ohjelmien avulla voit harjoitella eri tasoilla.

Tuttuja ohjattavia harjoituksia voi tehdä sujuvasti SpineGymmillä. Voit vaivatta vahvistaa luitasi, hermojasi ja pehmytkudosasi pienemmilläkin liikkeillä. SpineGymmille asetettu visuaalisen ohjauksen avulla voit helposti saada syvemmän tunteen ja pitoa harjoituksiisi ja noudattaa nopeasti laitetta ohjaavia motivoivia ohjeita.

Huolimatta siitä, ettet ole fyysisesti aktiivinen, voit hyötyä SpineGymista − joko erityisellä harjoituksella painonhallintaan, lihastreenaukseen tai pelkästä vatsan seudun lihasten vahvistamiseen. Voit myös kokeilla ryhmä- tai yksilöohjelmia suosittujen liikkeiden yhdistelmien avulla.

Lopuksi – SpineGym on kotikuntosalini, joka mahdollistaa tasaisen ja vastuullisen harjoittelun joko yksin tai perheenjsenien kanssa itsesi lihastasapainon ja voimaharjoittelun parantamiseksi. Se on loistava ratkaisu espanjanpuoleiseen elpymiseen!

Tässä on loistava mahdollisuus piristää ja vahvistaa lihaksiaan helposti ja se on suomalaisen hyvinvointialan keksinnöstä SpineGym. Se on suunniteltu tukemaan liikkeitä, jotka auttavat kehoa olemaan optimaalisessa kunnossa. Keksintö antaa sinulle mahdollisuuden harjoittaa ja vahvistaa lihaksiasi ilman painonnostoa tai henkilökohtaista valmennusta.

Käyntiosoite ja teknologia ovat ainutlaatuisia: SpineGymin kulkee pehmeillä liukastimilla ja reunalla olevilla kumipyörillä, jolloin se voidaan helposti sijoittaa missä tahansa huoneessa tai paikassa. Vauhdittamiseksi käytettävien nastojen avulla voit tehdä isotkin vaikutukset lihaksiisi hyvin vähällä ajalla. Nastat yhdistyvät myös alaosaan, jolloin tulokset ovat nopeampia.

Erinomaisen designsinsa ansiosta SpineGym voidaan käyttää sekä etupuolella että takapuolella. Lisäksi se on helppo liikuttaa ja se voidaan myös kiinnittää televisioon tai seinälle tarkempaan harjoittelua varten.

Keskiviikkona julkistettiin suomalainen hyvinvointialan pioneeri, SpineGym. Se on keksintö, joka on suunniteltu lihasten harjoittelun ja vahvistamisen helpottamiseksi.

SpineGym on innovatiivinen ja laajaan toimintaan sopiva väline, jonka on kehittänyt terveys- ja liikuntaterapeutti, Master Trainer Aarne Siren. Uutuudella voidaan harjoittaa selkäviiltoja, rennosti lihaksia tai vahvistaa selkää ja vatsalihaksia. SpineGym sopii hyvin esimerkiksi ammattilaisiksi koulutettavien urheilijoiden harjoitteluun.

SpineGym ei ole vain selkäviilloille tarkoitettu toiminta, sillä uudenlainen laitepaketti tarjoaa yli 30 erilaista liikettä, joihin kuuluvat esimerkiksi ojentajien ja olkapäiden venytykset. Kaikki harjoittelut tehdään tukevan sisusteen päällä. Erityistyypin pienellä jousilla tukee kaikkia liikkeitä, ja sen ansiosta lihasten hallinnan tunne on erittäin hyvä. Jousin mukana seuraa myös ohjeita erilaisten venyttelyjen tekemiseen – kaikki helposti ladattavana älypuhelimeen.

Yhteensä SpineGym tarjoaa yli 80 venyttelyyn osoitetun liikkeen saavutettavissa ja kaikille sopivassa painossa. Siksi siitä on hyötyä kaikille ihmisille, joilla on eriasteisia hallintaan liittyviä ongelmia tai joilla on ylipainoa. Tietenkin hyöty voidaan havaita joillakin, jotka haluavat tavoitteelliseen liikuntaan nopeasti saadakseen tuloksia.

Verkosta tilattuna paketti sisältää sivellimen, tuolinpohjan ja 50 kiloa painonuppeja, muutoinkin valmistajan mukaan se on “paras tuote ryhtinsä hallinnassa”. Paketti saatavana myös Suomessa – ja maailmalla merenkululla SpineGym:n paketilla saadaan parhaat mahdolliset tulokset liikkuvuus- ja tasapaino-osaamiseen!

SpineGym on Helsingissä perustettu suomalainen yritys, joka on erikoistunut kehittämään harjoittelu- ja terveystuotteita selkärangan ja selän vahvistamiseksi. Uutuustuote, SpineGym, on suunniteltu auttamaan ihmisiä lisäämään selkärangan liikkuvuutta, lievittämään niska-, hartia- ja pakaravoimien kipuja sekä vahvistamaan selkärankaa.

Tuote sisältää laitteen, joka auttaa lihaksen korostamiseen erilaisilla harjoituksilla. Lisäksi laitepaketissa on DVD-levy, jolla on lukuisia ohjeita ja harjoituksia. Laite on suunniteltu ennen kaikkea henkilöille, joilla on selkä- ja niskakipuja tai joilla on lieventynyt liikkuvuus selkärangan osalta.

Voit myös yhdistää SpineGymillt lempiharrastustesi kanssa. Harjoittele kuntosalilaitteiden ohella SpineGymiä paremman lopputuloksen saamiseksi. Myös liikuntavammojen ja urheiluvammojen suorituskyvyn palauttamisen aloittaminen voidaan tehdä helpommin ja turvallisemmin SpineGymin avulla.

Related Post

Syvät tukevat ydinlihakset aktivoituvat ja vahvistuvat. Harjoitus kohdistuu juuri niihin lihaksiin, joita tarvitset

Ydinlihakset ovat tukilihaksia, joita tarvitaan runsaasti eri liikkeissä ja toiminnoissa. Harjoitusten avulla näitä lihaksia voi vahvistaa ja aktivoida. Juuri nämä lihakset vaikuttavat positivisesti toimintakykyyn ja jaksamiseen sekä auttavat tuomaan suorituskykyyn

SpineGymin avulla saat nopeasti hyvän harjoituksen vaikeasti saavutettaville syville tukilihaksille

Vastustuskyvyn ja lihasten jänteyden parantamiseksi monet erilaiset harjoittelut viittaavat etuuksiin, jotka saadaan SpineGym-laitteella. Se on loistava väline, kun haluat parantaa tukilihasten voimaa ja saada nopeasti hyvä harjoitus. SpineGym on jännite-

Säännöllinen liikunta hoitaa selkää, vahvistaa tukilihaksia, parantaa ryhtiä ja ehkäisee kipua

Säännöllisen liikunnan harrastaminen voi olla erinomainen tapa hoitaa selkää, vahvistaa tukilihaksia, parantaa ryhtiä ja ehkäistä kipua. Liikkuminen voi antaa sinulle hyvän vireystilan ja auttaa säätelemään stressihormoneja. Selkärangan toiminta voi huonontua