Uusi SpineGym 2020

Uusi SpineGym 2020

SpineGymissä on nyt säädettävä leveys, sopii kaiken kokoisille käyttäjille. Uusi, tyylikäs muotoilu ja entistäkin lujempi rakenne.

VUOSIEN KOKEMUS KOTI- JA AMMATTIKÄYTÖSTÄ

SpineGym on ollut fysioterapeuttien ja lääkäreiden suosima ja suosittelema laite jo vuosia. Viime vuosina se on saanut huikean suosion myös koti- ja toimistokäytössä. Uusi malliversio istuu tyylikkään ulkonäkönsä ansiosta osaksi vaativaakin sisustusta.

LUJAA LAATUA JA SUOMALAISTA OSAAMISTA!

SpineGymin jalusta on läpikäynyt täydellisen muutoksen. Tankojen kiinnityspisteitä on nyt jalustan molemmin puolin yhden sijaan kolme, tämä mahdollistaa tankojen välisen leveyden säätämisen sopivaksi kaiken kokoisille käyttäjille.
Entistä laakeampi ja profiililtaan matalampi jalusta tekee laitteesta vakaan käyttää.
Jalustan lujuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota, se on valmistettu iskukestävästä ABS muovista ja tankojen kiinnityspisteiden materiaali on äärimmäisen lujaa polykarbonaattia.
Exel Oy:n valmistamissa komposiittitangoissa riittää voimaa ja vääntöä.
SpineGymillä onkin täysi 3 vuoden takuu, myös ammattikäytössä.

TEKNISET TIEDOT

Tuote toimitetaan kankaisessa kuljetuskassissaan (huom: kantokassi muuttuu lisävarusteeksi syksyllä 2020), mukana kuvitettu suomen- ja englanninkielinen käyttöohje. Laitteella on kolmen vuoden takuu.

SpineGymin mukana toimitetaan nyt veloituksetta kiinteiden olkapehmusteiden alle asennettavat lisäpehmusteet, jotka tekevät laitteen käytön helpoksi myös lyhyemmille (alle 155 cm.) käyttäjille.
Mikäli olet yli 193 cm pituinen, ota meihin yhteyttä, niin voimme toimittaa sinulle räätälöidyt, pidemmät harjoitustangot.

Laitteen paino kantokasseineen 2.6 kg

Korkeus koottuna 161 cm

Jalustan mitat 55cm X 42cm X 5cm

149,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 8-00500 Osastot: ,